Bruk en leverandør med lokalt eierskap!

Vest Supply har siden 1992 vært en viktig samarbeidspartner for on- og offshore virksomheten i hele Norge, med hovedvekt på virksomheten i Midt-Norge og Møre. Vi er stolte over at våre kunder bruker oss, våre tjenester innen skipshandel, proviant, agentvirksomhet og våre evner til å skaffe og levere det meste.

 

To avdelinger

Vest Supply ble etablert 7. juli 1992 av far og sønn Ivar og Kjell Ivar Gjøstøl. Selskapet ble etablert på Vestbase i Kristiansund, med både butikk og lager. Fra 2001 har vi også hatt butikk og lager i Industriveien 13 i Kristiansund.

Vi har både varehandel og agenttjenester

Vi lagerfører ca. 20.000 artikler, og i tillegg har vi igjennom BIG Gruppen tilgang på ytterligere 2 millioner produkter! Vi har også agenttjenester for mange fartøy som besøker vår flotte by!

Logistikkløsninger

Vi har ikke bare vareutlevering via våre butikker og lager. Vi kan også tilby fremskutte kundelager, der vi flytter butikken ut til våre kunder. Da tar vi ansvar for lagerstyringen, og våre kunder har avtalte produkter tilgjengelig 24/7.

Våre ansatte

Alle våre ansatte er opptatt av genuin kundeservice, og vi har en fin mix av lang erfaring og ungdommelig pågangsmot.

Fakta om vest Supply AS

To avdelinger i Kristiansund med butikk og lager: Industriveien 13 og på Vestbase.
Omsetning: 97 mill ( 2023 )
Antall ansatte: 19 stk
Forretningsområder: Handelsvirksomhet og tjenester for industri, olje & gass, bygg & anlegg, havbruk og offentlig forvaltning.

Ledelsessystem: Sertifisert i hht. ISO 9001:2015 av DNV-GL, sertifikatnummer: 164793-2014-AQ-NOR-NA.